Predstavljamo Apartman

Jednosoban apartman u centru Beograda, na svega 200 metara od Knez Mihajlove ulice, 30 m2, na 4. spratu. Stan je potpuno renoviran i moderno ...

Apartmani Palilula

Stranice  1  2  >>> 

Apartman Beograd Palilula - FLS017

Beograd Palilula - FLS017
Luks apartman-garsonjera u centru Beograda, 30 m2, na Paliluli, blizu tržnog centra Zira. Apartman je izuzetno funkcionalan i komforan. Poseduje dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje za dve 2 osobe, kuhinju, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. Stan ima sopstvenu garažu za potrebe gostiju.
Kod:
FLS017

Apartman Beograd Palilula - FLM097

Beograd Palilula - FLM097
Jednosobni moderno opremljen apartman u centru Beograda, 73 m2, na 5 spratu u lux zgradi sa liftom i portirom. Apartman je izuzetno lepo uređen, funkcionalan i komforan. Poseduje spavaću sobu, veliki dnevni boravak, veliku kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i prostranu terasu. Gostima je na raspolaganju i garaža.
Kod:
FLM097

Apartman Beograd Palilula - FLL037

Beograd Palilula - FLL037
Dvosobni apartman u centru Beograda, 61 m2, u ulici 27. Marta, na 7. spratu u zgradi sa liftom. Poseduje veliki dnevni boravak u okviru koga je trosed na rasklapanje u ležaj za 2 osobe, spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem i spavacu sobu sa 2 singl lezaja, kuhinju, trpezariju, kupatilo i dve terase. Predviđen za boravak 6 osoba. Apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaje, wireless internet i kablovsku TV.
Kod:
FLL037

Apartman Beograd Palilula - FLM040

Beograd Palilula - FLM040
Apartman u centru Beograda, 55m2, blizu Botaničke bašte, na 4 spratu u zgradi sa liftom. Poseduje dnevni boravak u okviru koga dvosed na rasklapanje u ležaj za 2 osobe, spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, brzi internet i kablovsku TV.
Kod:
FLM040

Apartman Beograd Palilula - FLL001

Beograd Palilula - FLL001
Veliki 4-sobni apartman - stan u centru Beograda, 100 m2, luksuzno opremljen, u potpuno novoj zgradi na drugom spratu. Stan je izuzetno funkcionalan i komforan u veoma tihom delu grada. Poseduje 3 spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, komotnu terasu, kupatilo i zaseban vc. Takodje ima sopstvenu garažu i parking mesto za potrebe gostiju.
Kod:
FLL001

Apartman Beograd Palilula - FLL012

Beograd Palilula - FLL012
Trosoban veliki apartman u centru Beograda u Dalmatinskoj ulici, 130 m2, moderno opremljen, na 4 spratu. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i dve terase. U stanu komotno mogu boraviti i do 7 odraslih osoba. Apartman sadrži klima uredjaj, brz internet i kablovsku televiziju.
Kod:
FLL012

Apartman Beograd Palilula - FLL022

Beograd Palilula - FLL022
Trosoban, dupleks, LUX apartman u centru Beograda, 107 m2, moderno uređen. Poseduje tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i terasu. U stanu komotno može boraviti do 8 odraslih osoba. Stan - apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu, kablovsku TV i sopstvenu garažu.
Kod:
FLL022

Apartman Beograd Palilula - FLM001

Beograd Palilula - FLM001
Dvoiposobni apartman - stan u centru Beograda, 60 m2, luksuzno opremljen, na trećem spratu u zgradi sa liftom. Stan je moderan, izuzetno funkcionalan i komforan. Poseduje 1 spavaću sobu, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, i komotnu terasu. Takodje ima sopstvenu garažu i parking mesto za potrebe gostiju.
Kod:
FLM001

Apartman Beograd Palilula - FLM027

Beograd Palilula - FLM027
Jednosoban moderno uređen apartman u centru Beograda, 45 m2, u Vladetinoj ulici kod Tašmajdanskog parka. Poseduje lepo uređen dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu sa bračnim ležajem, potpuno opremljeno kupatilo i terasu. Stan takođe sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, brz internet i kablovsku TV.
Kod:
FLM027

Apartman Beograd Palilula - FLM051

Beograd Palilula - FLM051
Jednosoban apartman - stan u centru Beograda, 45 m2, na 5 spratu u zgradi sa liftom. Stan je moderan, izuzetno funkcionalan i komforan i predviđen za 4 odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu, prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilo. Takodje, apartman se nalazi van zone parkiranja tako da gosti nemaju problema sa parkiranjem svog vozila.
Kod:
FLM051
Stranice  1  2  >>>