Predstavljamo Apartman

Dvosoban LUX apartman u centru Beograda pored Skadarlije, 95 m2, moderno uređen. Poseduje dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, kupatilo i terasu. ...

Apartmani u Beogradu

Stranice  1  2  >>> 

Apartman Beograd Centar - FLL004

Beograd Stari Grad - FLL004
Dvosoban LUX apartman u centru Beograda pored Skadarlije, 95 m2, moderno uređen. Poseduje dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, kupatilo i terasu. U stanu komotno može boraviti 5 odraslih osoba. Stan - apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu i kablovsku TV.
Kod:
FLL004

Apartman Beograd Centar - FLM084

Beograd Stari Grad - FLM084
Jednosoban apartman u strogom centru Beograda, 50m2, u Skadarskoj ulici, na 4 spratu u zgradi sa liftom. Renoviran i prijatnog izgleda, komforan za do 4 odrasle osobe. Sastoji se od dnevog boravka sa kaučem na rasklapanje za 2 osobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom , kuhinje i kupatila. Sadrži centralno grejanje, klima uređaje, wireless internet, digitalnu TV na plazma ekranu i parking mesto.
Kod:
FLM084

Apartman Beograd Centar - FLM003

Beograd Palilula - FLM003
Jednosoban LUX apartman - stan, 60 m2, u ulici Draže Pavlovića, kod Botaničke bašte. Poseduje veliki dnevni boravak sa dva troseda na rasklapanje, izdvojenu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa bračnim ležajem i kompletno opremljeno kupatilo. Stan poseduje privatno parking mesto za potrebe gostiju.
Kod:
FLM003

Apartman Beograd Centar - FLS017

Beograd Palilula - FLS017
Luks apartman-garsonjera u centru Beograda, 30 m2, na Paliluli, blizu tržnog centra Zira. Apartman je izuzetno funkcionalan i komforan. Poseduje dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje za dve 2 osobe, kuhinju, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. Stan ima sopstvenu garažu za potrebe gostiju.
Kod:
FLS017

Apartman Beograd Centar - FLL039

Beograd Stari Grad - FLL039
Lux dvosoban apartman u strogom centru Beograda, 70 m2, na trećem spratu, nalazi se u ulici Kralja Milana, na Terazijama. Stan je moderno uređen, izuzetno funkcionalan i komforan. Poseduje prostrani dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, WC i veliku terasu.
Kod:
FLL039

Apartman Beograd Centar - FLS032

Beograd Stari Grad - FLS032
Apartman u strogom centru Beograda, 27 m2, kod Doma Omladine u Makedonskoj ulici. Garsonjera je funkcionalana i komforna i nalazi se na 6 spratu u zgradi sa liftom. Poseduje dnevni boravak sa bračnim krevetom i foteljom na rasklapanje za 1 odraslu osobu, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Stan poseduje klima uređaj, internet i kablovsku televiziju.
Kod:
FLS032

Apartman Beograd Centar - FLS020

Beograd Stari Grad - FLS020
Luksuzni apartman u strogom centru Beograda, 30 m2, kod tržnog centra Milenijum. Garsonjera je funkcionalana i komforna. Poseduje dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje za dve odrasle osobe, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo. Stan poseduje klima uređaj, internet, LCD TV i kablovsku televiziju.
Kod:
FLS020

Apartman Beograd Centar - FLM031

Beograd Stari Grad - FLM031
Jednosoban luksuzan apartman u strogom centru Beograda, 45 m2, na 100 metara od Trga Republike u blizini brojnih restorana, kafea i butika. Poseduje veliki dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje i trpezariski sto. Spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem, Potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo. Sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup brzom internetu i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM031

Apartman Beograd Centar - FLL015

Beograd Stari Grad - FLL015
Veliki trosobni apartman luksuzno opremljen, u strogom centru Beograda, 110 m2, na četvrtom spratu u potpuno renoviranoj zgradi sa liftom. Stan je veoma funkcionalan i komforan u tihom delu centra grada. Poseduje 3 spavaće sobe, izuzetno veliki dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i WC. Mogućnost iznajmljivanja parking mesta, cena po dogovoru.
Kod:
FLL015

Apartman Beograd Zvezdara - FLS012

Beograd Zvezdara - FLS012
Moderan apartman-studio u centru Beograda, 30 m2, Bulevar Kralja Aleksandra blizu Vukovog spomenika, na 4 spratu u zgradi sa liftom. Apartman je izuzetno funkcionalan i lepo uredjen. Poseduje dnevni boravak u okviru koga je trosed koji se rasklapa u ležaj za dvoje, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo.
Kod:
FLS012
Stranice  1  2  >>>