Predstavljamo Apartman

Luks garsonjera u centru Beograda, 30 m2, na Vračaru, blizu Kalenić pijace. Apartman je izuzetno funkcionalan i komforan u potpuno novoj zgradi. Poseduje dnevni ...

Apartmani Vračar

Stranice  1  2  3  >>> 

Apartman Beograd Vračar - FLL033

Beograd Vračar - FLL033
Trosoban, LUX apartman u centru Beograda na Vračaru, 104 m2, moderno uređen. Poseduje 3 spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i terasu. U stanu komotno može boraviti do 6 odraslih osoba. Stan sadrži centralno grejanje, klima uredjaje, pristup internetu, kablovsku TV i sopstvenu garažu.
Kod:
FLL033

Apartman Beograd Vračar - FLS035

Beograd Vračar - FLS035
Luks garsonjera u centru Beograda, 30 m2, na Vračaru, blizu Kalenić pijace. Apartman je izuzetno funkcionalan i komforan u potpuno novoj zgradi. Poseduje dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje za dve 2 osobe, u produžetku prostorije kuhinju, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. Apartman poseduje sopstvenu garažu za potrebe gostiju.
Kod:
FLS035

Apartman Beograd Vračar - FLS045

Beograd Vračar - FLS045
Luks garsonjera u centru Beograda, 30 m2, na Vračaru. Apartman je izuzetno komforan i funkcionalan u potpuno novoj zgradi. Poseduje dnevni boravak sa dva troseda na rasklapanje za po dve 2 osobe, u produžetku prostorije kuhinju, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. Predvidjen je za boravak do 4 odrasle osobe.
Kod:
FLS045

Apartman Beograd Vračar - FLS048

Beograd Vračar - FLS048
Apartman studio u centru Beograda, 24 m2, na Slaviji, na 2. spratu u stambenoj zgradi. Stan je moderan, funkcionalan i predviđen za do 2 odrasle osobe. Poseduje jednu veliku sobu, izdvojenu kuhinju sa šankom i kupatilo. Sadrži strujno grejanje, klimu, wireless internet, LCD TV i kablovsku televiziju.
Kod:
FLS048

Apartman Beograd Vračar - FLM107

Beograd Vračar - FLM107
Jednosoban veliki apartman u centru Beograda, 68 m2, na Slaviji, na 2. spratu u zgradi sa liftom. Stan je komforan, izuzetno funkcionalan i predviđen za do 4 odrasle osobe. Poseduje veliku dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, spavacu sobu i terasu i kupatilo. Sadrži centralno grejanje, wireless internet, LCD TV i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM107

Apartman Beograd Vračar - FLM010

Beograd Vračar - FLM010
Jednosoban, moderno uredjen apartman - stan, 55m2, u Beogradu u ulici Stojana Protića, na Vračaru, pored Hrama Svetog Save. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom i radnim delom, 1 spavaću sobu i prostrano kupatilo. Kompletno opremljen, sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu, i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM010

Apartman Beograd Vračar - FLS047

Beograd Vračar - FLS047
Apartman studio u centru Beograda, 38 m2, na Slaviji, na prvom spratu u zgradi sa liftom. Stan je moderan, izuzetno funkcionalan i predviđen za do 3 odrasle osobe. Poseduje jednu veliku sobu, kuhinju sa trpezarijom, terasu i kupatilo. Sadrži centralno grejanje, wireless internet, LCD TV i kablovsku televiziju.
Kod:
FLS047

Apartman Beograd Vračar - FLM017

Beograd Vračar - FLM017
Jednosoban apartman, 45 m2, na Vračaru, kod Crvenog Krsta,u ulici Vojvode Petka, na 4. spratu u novoj zgradi sa liftom. Poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kompletnom kuhinjom, spavaću sobu, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. U apartmanu mogu boraviti do 3 osobe. Stan sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu,LCD, kablovsku TV i garažu u zgradi.
Kod:
FLM017

Apartman Beograd Vračar - FLL023

Beograd Vračar - FLL023
Trosoban apartman u centru Beograda, 93 m2, kod Slavije, u uluci Kralja Milutina, na 6 spratu u zgradi sa dva lifta. Izuzetno prostran i komforan. Poseduje veliki dnevnik boravak, veliku spavaću , dve sobe sa singl ležajevima, kompletnu kuhinju, terasu, kupatilo i WC. U ovom stanu komotno mogu boraviti do 7 osoba.
Kod:
FLL023

Apartman Beograd Vračar - FLM039

Beograd Vračar - FLM039
Jednosoban apartman, 40 m2, u Beogradu, u ulici Kneginje Zorke na 2 spratu, na Vračaru, kod Hrama Svetog Save. Poseduje prostrani dnevni boravak sa kaučom na rasklapanje za 1 osobu, kompletnu kuhinju, spavaću sobu i kompletno opremljeno kupatilo. U apartmanu mogu boraviti do 3 osobe. Stan sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu i kablovsku TV.
Kod:
FLM039
Stranice  1  2  3  >>>