Predstavljamo Apartman

Jednosoban apartman u centru Beograda, na svega 200 metara od Knez Mihajlove ulice, 30 m2, na 4. spratu. Stan je potpuno renoviran i moderno ...

Apartmani Vračar

Stranice  1  2  3  >>> 

Apartman Beograd Vračar - FLS045

Beograd Vračar - FLS045
Luks garsonjera u centru Beograda, 30 m2, na Vračaru. Apartman je izuzetno komforan i funkcionalan u potpuno novoj zgradi. Poseduje dnevni boravak sa dva troseda na rasklapanje za po dve 2 osobe, u produžetku prostorije kuhinju, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. Predvidjen je za boravak do 4 odrasle osobe.
Kod:
FLS045

Apartman Beograd Vračar - FLS048

Beograd Vračar - FLS048
Apartman studio u centru Beograda, 24 m2, na Slaviji, na 2. spratu u stambenoj zgradi. Stan je moderan, funkcionalan i predviđen za do 2 odrasle osobe. Poseduje jednu veliku sobu, izdvojenu kuhinju sa šankom i kupatilo. Sadrži strujno grejanje, klimu, wireless internet, LCD TV i kablovsku televiziju.
Kod:
FLS048

Apartman Beograd Vračar - FLM107

Beograd Vračar - FLM107
Jednosoban veliki apartman u centru Beograda, 68 m2, na Slaviji, na 2. spratu u zgradi sa liftom. Stan je komforan, izuzetno funkcionalan i predviđen za do 4 odrasle osobe. Poseduje veliku dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, spavacu sobu i terasu i kupatilo. Sadrži centralno grejanje, wireless internet, LCD TV i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM107

Apartman Beograd Vračar - FLM010

Beograd Vračar - FLM010
Jednosoban, moderno uredjen apartman - stan, 55m2, u Beogradu u ulici Stojana Protića, na Vračaru, pored Hrama Svetog Save. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom i radnim delom, 1 spavaću sobu i prostrano kupatilo. Kompletno opremljen, sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu, i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM010

Apartman Beograd Vračar - FLS047

Beograd Vračar - FLS047
Apartman studio u centru Beograda, 38 m2, na Slaviji, na prvom spratu u zgradi sa liftom. Stan je moderan, izuzetno funkcionalan i predviđen za do 3 odrasle osobe. Poseduje jednu veliku sobu, kuhinju sa trpezarijom, terasu i kupatilo. Sadrži centralno grejanje, wireless internet, LCD TV i kablovsku televiziju.
Kod:
FLS047

Apartman Beograd Vračar - FLM017

Beograd Vračar - FLM017
Jednosoban apartman, 45 m2, na Vračaru, kod Crvenog Krsta,u ulici Vojvode Petka, na 4. spratu u novoj zgradi sa liftom. Poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kompletnom kuhinjom, spavaću sobu, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. U apartmanu mogu boraviti do 3 osobe. Stan sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu,LCD, kablovsku TV i garažu u zgradi.
Kod:
FLM017

Apartman Beograd Vračar - FLL023

Beograd Vračar - FLL023
Trosoban apartman u centru Beograda, 93 m2, kod Slavije, u uluci Kralja Milutina, na 6 spratu u zgradi sa dva lifta. Izuzetno prostran i komforan. Poseduje veliki dnevnik boravak, veliku spavaću , dve sobe sa singl ležajevima, kompletnu kuhinju, terasu, kupatilo i WC. U ovom stanu komotno mogu boraviti do 7 osoba.
Kod:
FLL023

Apartman Beograd Vračar - FLM039

Beograd Vračar - FLM039
Jednosoban apartman, 40 m2, u Beogradu, u ulici Kneginje Zorke na 2 spratu, na Vračaru, kod Hrama Svetog Save. Poseduje prostrani dnevni boravak sa kaučom na rasklapanje za 1 osobu, kompletnu kuhinju, spavaću sobu i kompletno opremljeno kupatilo. U apartmanu mogu boraviti do 3 osobe. Stan sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu i kablovsku TV.
Kod:
FLM039

Apartman Beograd Vračar - FLM092

Beograd Vračar - FLM092
Jednosoban, moderno uredjen apartman - stan, 41 m2, u Beogradu u ulici Stojana Protića, na Vračaru,u blizini Hrama Svetog Save. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom, 1 spavaću sobu, prostrano kupatilo i terasu. Sadrži strujno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu, i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM092

Apartman Beograd Vračar - FLL019

Beograd Vračar - FLL019
2 etažni apartman u centru Beograda, 127 m2, kod Slavije u Makenzijevoj ulici. Apartman je zasebna kuća sa svojim ulazom. Poseduje 2 spavaće sobe, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i velikim trosedom koji se rasklapa u ležaj, radnu sobu, kompletnu kuhinju, kupatilo i WC. U ovom apartmanu komotno mogu boraviti 5 odraslih osoba smeštenih u spavaćim sobama.
Kod:
FLL019
Stranice  1  2  3  >>>